Wednesday, October 12, 2011

7-Eleven ?!
















23Assalamu'alaikum and Hello Earthlings . . Before that , Eyna nak ucapkan Terima Kasih Comel kepade ssape yang da follow Eyna .. Sayang korang heee . . Okey lha .. Sape nak dengar cite ? angkat tangan Anda! hahaha . kalo tak nak layan cerite neyh x payah lha susah-susah bace oke . .hehehe . . teeet . . cerite die macam neyh . . mase tu hari jumaat . . Abah ambek Eyna lambat . . dengan panas nye lagi . . so terpakse lha tunggu . . dalam mase 15 minit lepas tu . . abah pon sampai lha . . masok je dalam kerete . . Eyna suroh abah singgah 7-Eleven kejap .

Sampai je dekat 7-E . . Eyna pegi masok pastu Eyna pegi amek Slurp tu . .Eyna pulas je die punye pemegang . . Perghh! Melimpah siot! hadoooo . . malu tahap gaban deyh . . Disebabkan malu gile . . Dengan orang dkat kaunter tu pon tengok semacam je . . Dengan selamber nye Eyna pegi dekat kaunter tu pastu pegi mintak kain . . Hadoooo! Apasal lha kau mintak! tu kan
bukan restoran mamak lha! haiyaaa . . Sejak daripada tu Eyna fobia nak jejakkan kaki ke 7-eleven da! . . 21!

p/s :: Tak Nak Dah! themoticon-12

No comments: