Saturday, November 5, 2011

Free Right Now Dude!







Assalamualaikum and Hye and Happy Raya Haji .. Yela esok kan raya haji brader . . heee =D Eyna gembire seyh . . Exam pon dah abes . . HAHAHA . .yang tak boleh blah sejarah saye A ? hahaha
#G.I.L.A.K.S! tak percaye aku dude . . slame neyh 60-70 je . . Tapi alhamdulillah lha . . Spe tak gembire kan . . okey lha . . Lepak mane raye haji neyh ? hahaha . . Eyna engat kn nak balek kampong but tak jadi . . So kite orang pon cadang lha ari isnin neyh pegi cameron . .okeyh lha tu . . bosan lha dok umah je . lagipon hari isnin Cuti! . hahaha . . hayegu . . tapi masalah nye malas nak pegi hari selase tu! why dude?! hayegu . . Satu sebab tak nak datang skolah sbb, nak amek result maths! urh! migrain doe dengar perkataan alah tu . . buang mase je aku bace maths . . aku bace ratios . . engat ke masuk ratios . . rpenye masuk bab-bab yang aku lansung tak tengok! urh!! tak nk!! Ouch# by the way. kene lha datang telupe tema untuk majlis malam kat sekolah tak tahu lagi . . =D . . iyerp telupe nak beritau korang . korang nak tahu tak . . sekolah Eyna wajib kene balut buku . . Kalau tak nak . . 1 buku -o.50 sen . . #Denda . . hupms! pembalut buku tak beli lagy . . isnin boleyh beli . . =3 sekolah pon nak dpt untung ka?! hahaha . . oke bai !!

p/s = Blog A.K.U?

No comments: